Ontdek fietsend of wandelend Burgh-Haamstede

Pak je fiets en ontdek Burgh-Haamstede en omgeving. Geniet van de uitgestrekte polders, het buitendijks fietsen en de rijke flora en fauna. Geen zin in zadelpijn? Trek je wandelschoenen aan, want er valt hier veel te ontdekken. Stop tijdens je wandeling of fietstocht bij één van de restaurants aan de haven of koop een souvenirtje voor thuis.

Ontdek te voet

Burgh-Haamstede biedt een betoverende omgeving om te wandelen, met weelderige bossen, uitgestrekte duinen en charmante dorpjes. Verken te voet historische bezienswaardigheden zoals de vuurtoren Westerlicht en Slot Haamstede. Of je nu kiest voor een ontspannen strandwandeling of een tocht door de duinen, wandelen in en rondom Burgh-Haamstede is een unieke manier om meer te ontdekken. Trek je wandelschoenen aan en geniet van de rust en schoonheid van deze betoverende bestemming.

Bekijk alle wandelroutes

Op een tweewieler het eiland rond

Burgh-Haamstede biedt prachtige fietsmogelijkheden in een diverse omgeving. Verken uitgestrekte duinen, weelderige bossen en schilderachtige dorpen. Met historische bezienswaardigheden en vogelspotten als extraatjes, is fietsen de perfecte manier om de natuurlijke schoonheid en charme van deze regio te ervaren. Haal je fiets tevoorschijn en verken de schoonheid van Zeeland op twee wielen!

Plan je fietsroute
Fietsers pauzeren bij Plompe Toren

Huur hier jouw - tweewieler