EEN SMALSTAD VOL - VERHALEN, MONUMENTEN EN BEZIENSWAARDIGHEDEN

Zeeland is sterk verbonden met het water: er werd en wordt tegen gestreden, maar het levert ons ook Zeeuwse zaligheden zoals mosselen en oesters. Bijzonder is dat in één op de 15.000 wilde oesters een parel zit. Brouwershaven is zo’n parel: de oudste en mooiste stad aan de Grevelingen. Geniet van de gemoedelijke sfeer en alles wat Brouwershaven te bieden heeft. De inwoners en ondernemers heten je van harte welkom.

Bezoek de Nicolaaskerk

De Nicolaaskerk is een prachtig historisch gebouw gelegen in het centrum van Brouwershaven. Met zijn indrukwekkende lengte van 82 meter en hoogte van 62 meter is het één van de grootste kerken in Zeeland. Een bezoek aan de Nicolaaskerk kan niet ontbreken tijdens je bezoek aan Brouwershaven. Als je er dan toch bent: Neem een sixpack zelfgebrouwen Sint Nicolaas tripel mee voor thuis.

Bezoek de kerk
Kerk in Brouwershaven

Ontdek alle ondernemers

In Brouwershaven vind je een rijke diversiteit aan ondernemers. Zij zijn veelal lid van Ondernemersvereniging Brouwershaven die de belangen van zijn leden vertegenwoordigd in bijvoorbeeld een Stadsraad, maar ook binnen de gemeente. 

Bekijk ondernemers
Brouwershaven jachthaven

Activiteiten om te doen - in Brouwershaven

Ontdek het - in Brouwershaven